Followers

Thursday, February 19, 2009

24 comments:

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

hohoho.. shantek jgak layout baru kamu.

eliza said...

cctv tu yang penting..hehe

TiNiE said...

ni wedding planner ker...layout blog baru??

kueh bakar said...

hazerin...tini...
aku tgh bz...tak sempat nak tulih pjg2...nak renov kedai...mau susun baru dan cat...hijau epal!

wedding planner? tak.tak..bukan..bukan...

eliza..
leh skodeng staff nanti..wakakaka...

Jard The Great said...

haha...senangnya nak buat lukis layout baru..

tak yah cari interior designer la kalo camtuh...

kueh bakar said...
This comment has been removed by the author.
:+:+: Ashikyn :+:+: said...

layout? hebat2..hehe

Erik said...

Bagus juga layoutnya...

momentinlife said...

hmm mcm pelik je mesin fotostat duk tgh2 ruang..=p

Y E R N ain said...

awek sbg cashier? any vacancies? haha~

citahrudin said...

idup ijau epal!!!

patungcendana said...

ini plan ke rumah kau ke...kau nak kawen ke...hehehe...have a nice day

SHARIFAH ASIAH said...

tandas kat ne ah. Pintu kelaur ke tandas pun tak ada. Naye tau kalau tak dan.. Coffee Corner tak masuk ke.. Kebajikan pekerja tau, bleh hilang stress. Cikgu nak buat part time, masa cuti sekolah bleh tak. Tapi nak datang anak beranak. Nak offer berapa ye.. Layout yang cretive..

Aimi Liyana said...

kedai ni kat mana.?

Monkey D Luffy said...

kalau nak NILAI AWEK LAWA aku boleh... MATA KU SENSITIP NI...

senang ko nak pilih penjaga kaunter tu.. hehehe

kueh bakar said...

shikin..erik..
macam ni hebat? jadik arkitek tersohor la aku..

momen..memang pelik sikit.jarang org buat.sgt jarang...yg petak2 kat meja banquet tu adalah komputers...customer tak boleh masuk working area...mesin fotostat tu dlm w.area la..

kueh bakar said...

yern..
antar gambar dan resume..
lalalalala

citah..
ko pu suka hijau ker..
aku biru pun suke..
oren..

patung..
jahat mu nih! ekeke

cikgu...
bagus saranan cikgu tu..
tandas ada..lupa nak lukis..
datanglah cikgu...satu dungun pun takpe...ahaks

aimi
upm

kapten..
oh..ko scanner ropenye..
aku lupe..ahaks

Aimi Liyana said...

kat old flat ke.? kedai mana.? kalo fotostat situ ada diskaun x.? huhuu~!

kueh bakar said...

aimi..
alamak! yup..uh jgn ko cakap pape dgn staff di situ..mereka2 tak tahu aku seorang blogger..hahaha.

citahrudin said...

ijau mmg best..biru pun best..tp bkn biru pekat..tp oren mmg amat2 x disenangi oleh ati aku ni...fobia..fobia

Aimi Liyana said...

ni kedai yg mana.? bole la dtg. selalu kte g kedai carrie je sbb dkt ngn pintu upm. hikhiks..

Jard The Great said...

oits.. apsal ko delete pasal 'joyah' tu?? hehehe..

aku tak terasa hati la.. aduss...

kueh bakar said...

aimi...
budak melayu memang suka pi kedai cina...huhuhuhu

J da Grek
gua mana tau..kot ko emo..takut jugak gua...

Aimi Liyana said...

erkk, terasa nya. hahaha~!!
kasi tau la nama kedai, lps ni kte jd pelanggan tetap kedai ko pulak..