Followers

Tuesday, April 9, 2013

Cover Buku Dah Siap!


Ni lah design kawan aku, fahmi hasilkan. Gambar aku dalam henpon dia, masa pergi besday party anak Juntai,  pun di masukkan dalam cover. Namtam Ngoh! Aku pun tak tahu nak pilih mana. Takpe, masa masih panjang aku rasa - Editing masih panjang. Huhu. Jika aku malas nak mengeditkan nanti aku print-out terus je. Ha Ha Ha.

Dan jika aku malas nak pilih-pilih. Kalau aku print out  8 buku, aku print out setiap design. Woha!

Budak tu model blog aku. Dia anak kak Piah. Aku suka baju tu. Dan dia dengan baju tu begitu ngam sekali. Cerita bagaimana dia pakai baju tu pun mencuit hati.  Jangan saman aku sebab tak bayar royalti sudah la. Ahaks.

Fahmi. Tq. Biar pun aku tahu mu wat design ni sepuluh minit jer! Ha ha. Terima kasih.

3 comments:

Kniedaz said...

Suka yang first!

kueh bakar said...

ok dah booking. ahaks.

Kniedaz said...

Yo la tu hikhik