Followers

Monday, June 20, 2011

lisa surihani dan yusri

lelaki memang makhluk yang jimat tidak seperti perempuan..baju contohnya. aku masih memakai baju yang aku beli pada tahun 1998...skarang 2011..ia masih elok.tidak terlalu lusuh.tidak koyak.selesa untuk futsal..bagi lelaki, jika membeli baju pada umur 20 tahun..insyaallah itulah saiz baju masa umur 30 dan lebih jika tidak boroi..

sedang aku belek2 majalah hai (bukan aku punya) entah tahun bape, aku tersenyum.sebabnya aku baru lepas baca kosmo...



ini aku gugel.malas la nak bersemangat waja yang bodoh, nak gi scan ganbar majalah hai ni...





2 set gambar ni memang sama macam kosmo.gambar lisa tgk yusry sangat nature..

esok nak cari baju kolor oren la pulak.ha ha ha ha.

ps-aku suka lisa sejak tgk im not single kat utube.aku rasa dia belakon best walau suara garau..dan aku tak sukakan KRU. kuang.kuang.kuang.

5 comments:

Mr PenyuBiru said...

hehe.. baju sama.patutlah macam pernah tengok.hehe

btw, aku suka KRU. suka dgn kisah kejayaan mereka.baru jer order online tshirt oren kru.hehe

sharamli said...

tetiba nak minat 0ren jugak..

Roza Ami Nanomiya said...

haha
baju lama ker?

yott said...

i like color oren..:)

kueh bakar said...

penyu

aku tak suka. tapi aku memang kagum dgn kru..

kapten
mungkin baju tu ada ongbak
haha.

sharamli n yott.
jum jadik belanda!