Followers

Sunday, May 31, 2009

itulah chenta

itulah chenta

jika kau tersenyum
dan kemudian menangis
itulah cinta

jika kau ketawa
dan kemudian berduka
itulah cinta

jika kau bahagia
dan kemudian kecewa
itulah cinta

jika kau merindu
dan kemudian membenci
itulah cinta

kerana
cinta itu
semua rasa dalam satu
itulah cinta

ps-malas nak menulis pjg.tulis pendek..hahaha.kat bawah ni ada pertandingan mengisi dialog..budak kecik baju biru tu cakap apa?rozita che wan pozzing ayu..hoho...

arini baca berita model indonesia yg kawin dgn anak sultan kelantan dah balik indonesia melalui 'dramatik action' di singapura...manohara odelia pinot...


22 comments:

Masy said...

chenta laa pulak huehehheh

1st!!

kueh bakar said...

second!!! hahaha

DiahRothman said...

Salam, pasal cinta ni KD tak pandai lah nak komen. Cinta batch sekarang fesyen lain....

patungcendana said...

bila kau senyum ku gembira
bila kau sedih ku menangis...

tu chenta jugak ke...?

momentinlife said...

Jum berchenta!!


=p

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

cinta, ye. ye lah cinta... hahahaha

peraduan mengisi dialog xkan disertai kecuali dberitau hadiahnya terlebih dahulu. hahahaha..

re:
tekaan anda semuanya salah. harap cuba lagi

Jard The Great said...

cettt.. ingatkan ade entri pasal drama per ntah.. hehe..

bila ko nk berchenta neh?? bnyk calon dah nie.. haha...

||alis|| said...

dia happy atas kesedihan kiter;

cinta la tuh eh?

napa cik ita kiter tuh nmpak cam besar jer.. n budak tuh cucuk bulan ke hapa? (kamera trick pasal if pic taker tuh amek angle blah kanan, lain pulak hasilnya..)

Aspalela said...

Budak tu cakap....
"e'eh awak nampak biru lor..."

Atan: bdk tu tunjuk kat tpt sensitif ke tu?? :0

bertuah budak tu kan??

ekekekekkek.... xD

ayampinko said...

bleh tahan karat nko nie ek..

citahrudin said...

klu b'chenta tu konpem blh dpt seploh doploh ribu ..mmg skrg2 ni gak aku b'chenta..

hahahaha

citahrudin said...

weh..p'tandingn mengisi dialog ni dpt adiah ke x ni?

helena's said...

tak rasa dah sume tu..

[ske] [tdo] [siang] said...

chenta

indah indah walau dikejami

=]

Masy said...

jawapan utk soklan ttg gambar. aku bagi link utk jawapan tu:

http://www.ohbulan.com/gambar-tengok-besar-tu-dada-rozita-che-wan

hahahahaha

xuen adyla said...

cinta xda maknanya
sama sahaja
hahaha

adibah said...

kau sedang dilamun chenta ya?? ;-)

John Iverson said...

Cinta?
Susah subjek ni sbb slalu fail... HAHAHA

Izyan Nadirah said...

hoho! kat indon nih kecoh manohara tu kata anak sultan kelantan dera dia, toreh dada dia pakai pisau, bg drugs kat dia, macam2 ah.. kecoh gile smpai asek2 doctor sini tanye aku, aku ni asal dari kelantan ke?

sbb tu aku benci duk sini..

diorg semua jaki dengan malaysia..tak abih2 nak burukkan malaysia.

whitelilies island said...

kueh:
sy pn slalu fail sabjek chenta nih..xtau la bile nk pass..hehehhe..

izyan:
saba byk2 beb..org yg hebat mcm org malaysia mmg ramai yg mendengki..hehehhe...

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

re:
sila topup utk aku sbb ko salah dan mlanggar pantang. wafa dh marah. hahahaha. jard adalah pemenang

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

Jard dh beli simpek Maxis laa... ko mesty x bca entri dia nii.. hehehe kantoi