Followers

Friday, May 29, 2009

barca champ!


ha ha ha. takziah buat penyokong2 poyo man united..dicanang-canangkan final klasik menemukan 2 team terhebat dia dunia ketika ni...ropanya final yang tak best dan berat sebelah...betol mengganggu tidor dan tak berbaloi..

pada pendapat aku
man u kalah kerana taktik alex tidak menjadi...ronaldo tak patut jadik top...dia sepatutnya tetap di posisi tepi...sepatutnya dia kena terus menekan puyol yg dah tua tu dan berat rambut tu....

park ji sung tak patut main first eleven....tiada passing menarik..tiada larian pantas...tiada idea membuka permainan...tevez patut main dulu...dia striker gile yg paling gile yng merbahaya...

bek man u longgar...tidak tight marking macam chelsea buat time lawan barca...bek hanya tgk pemain2 barca passing-memassing...yang mana barca adalah team yg sgt sempurna dalam bab itu...terutama xavi dan si pintar iniesta...

gol messi...tiada bek yg halang sepakan lambung xavi...dan messi free header buat goal...
patrick evra mungkir janji...kata nak rantai messi..tak sabar2 katanya...cittt..podahhh...

menukar taktik pada perlawanan paling penting...merosakkan tempo dan kemantapan team....ia kesilapan agung alex...

ps-kapten jangan menangis lama-lama!

12 comments:

momentinlife said...

aku 1st!!! haha
gile happy!~

patungcendana said...

aku tak minat bola...tapi aku gembira MU kalah....kenapa ya...:-)

TiNiE said...

tak baca pun entry ni..
tapi nak komen gak..
dah.

Masy said...

tak kisah laa sape2 menang memandangkan abgku dah bsara dari dunia perbolaan. huhuhuhuhuh~

Monkey D Luffy said...

dah ler tu

HEMY said...

tu le..bek MU mcm bebek je men

xuen adyla said...

erk aq aq
hahahaha

paiseh said...

ahh..!!!
gua layan roland garros je!

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

pun tak baca entri ni.

terus komen je.

sebab = tak minat bola.
sekian, tenkiu.

jom YM jom.
hehehe

aim-a said...

sudah sudah laaaaaa....

ayampinko said...

yes barca menang..aku pun menang..nko menang?

helena's said...

ulasan yg menarik!saya soka..haha