Followers

Saturday, August 7, 2010

5 artis/aktress yg aku suka



1.liyana jasmay
mula2 aku tgk minah ni dalam k.a.m.i...kaget jap..dia tidaklah sgt lawa tapi lakonan dia mengejutkan aku...mimik muka..air muka...lirikan mata...bahase tubuh cukup cantik dan four thumbs up! waka waka...

cara dia sanggul rambut dalam k.a.m.i dan papadom buat aku asyik! heh! dia ni ada muncung jugak...tapi ok la muncung tu kalo buat2 merajuk...



2.maizurah hamzah
muka dia klasik...dia ni pun tak la tesgt cantek tapi suara dia dalam jimi asmara betol2 manja...lembut..santun...membuatkan aku tidak lupa dengan dia walau itu je filem dia yang aku tengok...suara dia boleh melembutkan hati...cairr dohhhh....

cara dia bertepuk tampar..mengawal intonasi suara...huiii...


3.Fazura
dia ni tak le ekselen sgt dalam lakonan...tapi dia perfect-package...gigi puteh bersih..gusi merah...bibir merah seksi...rambut panjang dan lurus..mata dia...tak tgk lakonan..tgk muka jek pun jadik laaa....aiswarai mesia laa aku letak minah ni...

high-taste...maintenance mahal ni..waka waka...


4.Rafidah Hj Ibrahim
bakal drama queen ni...aku tgk sekali dua jerk dia ni dalam astro 'cinta tikar sejadah' secara tidak sengaja..tukar2 chanel(astro membosankan!)...dia ni sweet...ada lesung pipit...kalo tgk ala2 gadis kampung...sejuk mata memandang....aduhh...

lakonan masih biasa-biasa tapi tak le keras...ok dan bakal meletop nanti....tunggu dia belakon jadik jahat lah baru best...


5. lisa surihani
waka waka ...ni masih no 1...suara kasar...garau....lakonan semakin baik...senyuman...ketawa...cilakak ko farid kamil...waka waka...

lagi pun dia masih biasa2...dressing kadang selekeh...biasa...aku suka cara dia...slow2 to da top....

nota kaki : esok lusa dah masuk ramadhan...takleh dah tulis bende ngarut2...heh!

5 comments:

TiNiE said...

yezzaa...
dah agak dah mesti lisa surihani ada..i like her tooo three four five six! ngeh...

Poyaty said...

fuhh yooo, agak lah high taste wanita yg kamu suka :)

fnd said...

Tiz zaqyah woi

fnd said...

Tiz zaqyah woi

fndrocka.wordpress.com

lotikus disarimankan said...

1st time tengok liyana jasmay masa citer castello.tengok tang part dia kena rogol time high.mmg salute abes.mmg cukup pakej dia.
tiz zakiyah pun best jugak