Followers

Saturday, June 1, 2013

fashion


Setelah tengok movie Japan, Ashita No Joe@ Joe's Tomorrow dan semalam tertonton Sebenarnya Saya Isteri Dia sebanyak 3 episod. Ya, terklik ketiga-tiga episod. Aku tersenyum sendiri. Fashion is crumbling and rolling. Fesyen macam roda, macam life circle.

Its nice to see Tomhisa Yamashita as Joe memakai seluar pada tahun 1960an sama macam Izzue Islam dalam Sebenarnya Saya Isteri Dia - telemovie yang lemah plot - memakai seluar. Ia dilipat senteng. Masa zaman aku sekolah dulu zaman gq. Seluar sekolah ada lipat bawah. Kasut hitam bertali kena muncung tajam. Tali pinggang mesti besi warna chrome. Rambut musti snuk. Ahaks.

Pada masa tu juga aku ada dengar, seluar yang islamik ialah kaki seluar tinggi dari buku lali kaki. Serius memang terbayangkan fesyen macam izzue pakai sekarang dan seluar aladin atau seluar orang tabligh. Aku rasa ia kaki seluar yang smart and berfashion. 

And the trend setter lelaki terlejen malaysia bagi aku - Amy Search. Kalau orang lain pakai mesti kena gelak tapi bila Amy Search pakai - WOW! big WOW!

ps- Budak U cuti aku rasa nak menaip jer kerjanya.

5 comments:

Chuu Muqhlis said...

izzue islam hensem.ok bai.

sue said...

masing2 juara pengomen pertama. moment juge tu

Tukang Padam Papan Putih Cute (T3PCute) said...

dulu pki kasut GQ tendang anjing luka parah

UBAHSUAI RUMAH said...

UBAHSUAI RUMAH (house renovation) area kajang, bangi, cheras, serdang, puchong, subang, shah alam, kepong, nilai, ampang, gombak (Selangor/KL) Sambung dapur, parking, ikat batu, pasang tile, mengecat, plaster, plaster siling, kayu, meja dapur/table top, paip DLL. Hubungi: 0182233854 khaidir click → FACEBOOK atau → BLOGGER

kueh bakar said...

cu..
ada iras rosyam dia tu

sue
momento..

sis
wahhh!! pakai kasut GQ??? fuyooo

Ubahsuai rumah
aku doakan kau menjadi kontraktor kelas A satu hari nanti. Amin.