Followers

Friday, April 12, 2013

hadoi!


Tensen gile rasa saat ni. Tadi aku guna pc kat workstation, tidak guna pc kaunter. Tetiba ada customers datang, aku terlupa cabut pendrive. Bila teringat balik pasal pendrive, tengok pc tu, pendrive dah lesap! Editing aku sebanyak 400 pages sia-sia. Editing yang hampir siap, Hilang begitu sahaja! Huh! Stress.


"LOST time is never found again!" -Benjamin Fraklin-


7 comments:

TuN TeJa said...

abih xdok oh buku kueh bakor? bakper dok chakne lagu tuh!!

kueh bakar said...

teja

buku tetap terbit. Ishaallah. cuma aku akan muntah hijau laa.. kena edit balik from the first page.

Argh!

MR Penyubiru said...

Arghh.. lambat lagi aa aku dpt buku free ni..hehe..

p/s :teringat plak zaman buat assignment dedulu,time last minit macam2 hal berlaku..disket corrupt la..

kueh bakar said...

penyu rambut pacak-pacak = hensem.haha.

disket? apa tu? biskut ker? haha

Kniedaz said...

hoh? kerja gila nak edit balik..takde back up ke?

kueh bakar said...

ye gileeeeee. tak back up. tak save dalam pc sebab pcs workstation semua ada deep freeze - satu software kalau pc restart atau shut down, semua benda dalam pc akan kembali pada asal..untuk safety workstation la.

Tukang Padam Papan Putih Cute (T3PCute) said...

lepas nie kena buat backup kat dropbox.. benda tuh permanent leh dapat.. on dropbox on web letak dalam tuh.. kalau ilgpun masih ada.. ;)