Followers

Wednesday, June 10, 2009

tersungkur untuk masyhur


ni antara tulisan yang best...jujur dan bersahaja...lucu.suke..cinte.thriller.sedih.benar...bilut pun kalah...aku yakin...suatu hari nanti citer ni pasti jadik drama....ahaks..bestkan kata-kata dia...
[http://www.tersungkur2masyhur.blogspot.com]

..."aku ingin hidup seperti rama-rama..
lahir sebagai beluncas yang hina..
bergelut dengan kelaparan dalam kepompong kedewasaan...
akhirnya terbang tinggi dengan sayap yang cantik..."


ps- KAKA sudah join realmadrid los blancos...Ronaldo pun musti join real..ekekekeke...Man U menagis nanti...ekekekke.

26 comments:

momentinlife said...

apa tu?
aku xfaham.. haha

* wah! aku 1st lg?? adeh!~

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

woi2. wafa gila kuasa nehh.... xpe. yg penting aku first kt blog ko, wafa. hahahaha.

eh eh. encik ni cuba berjiwang ke?

orangorang said...

mcm menarik je. boleh baca waktu malas2 nk buat keje.hahaha

||alis|| said...

org tunggu budak setan kuar dulu nih..

paiseh said...

MU main teamwork la brader.. bukan sekor sekor... gua tak kesah pon. huhuhuhu..!!

Jard The Great said...

nk baca blog org lagi... mmg takde mase nk bace novel online.. huhuhu...

Belly-Button said...

novel on9?
kne rajen btol bertekad br bule abeh ni.

patungcendana said...

aku suka rama2...kau pernah post ni dalam blog aku kan?...

re:...suara tak nak keluar...:-)

kueh bakar said...

ramai org bace 1st pages..lepas tu terus melekat...

tak caye? try lerrr...ekekke

~Eila @ Along~ said...

cantik sungguh kata2....suke!

♥chentaMAYA™ said...

indah!
hee~

momentinlife said...

ko bru baca ke?

Zaidon said...

sempat juge cerita pasal bola tu.. hehe

HEMY said...

aku ingat entri ko kali ni psal ko tesungkur dan terus mahsyur..ehehehe

patungcendana said...

kau ada ke buku ni...aku nak pinjam...

~~Noli said...

sume rama2 cabtik yer..

John Iverson said...

MU boleh blah

xuen adyla said...

mcm best buku tu

hehehhe

asal ada footnote yg semcm?

aim-a said...

eeeeeeeeeeeeee...alah...MAN U tetap best tau!!! :D

patungcendana said...

re:...pastinya
tidak selamanya merah
biru
hijau
kelabu
dan hitam
ya..tidak selamanya..


betul...mendung tak bererti hujan...:-)

FARA said...

saya suka rama2 mai kat rumah, sbb org tua2 kata, kalau ada rama2 kat rumah kita, tandanya ada org nak mai... bila ada org mai rumah kita, malaikat pun mai jugak rumah kita... alhamdulillah...

helena's said...

tu novel ke ape?

Man U-takbest!hikhik

patungcendana said...

aku dah upload gambar2 pantai dungun...cepat...kawin aku dgn kadar segera....hehehe

ezzati said...

eehhh..nama aku..n nama dia

DaliaLiyana said...

u r very gud in writting..
boleh jd penulis...:)

Arieon Maison said...

boleh jadi penulis ni jika diasah lagi.