Followers

Wednesday, April 15, 2009

gambar-gambir - akan didelete

muka den 1 pagi masa nak tutup kedai...

student perempuan nak balik kg...nak cuti sem..mereka suka beli beg ni..

keadaan kedai kalo hari ahad...baru bukak ni..UPM

lepak depan kedai...UPM

gerai tomyam ala-ala hawai ekekeke...UPM

bz..bz...UKM

UPM

under age pun ada...UPM

aku memblog kat sini la...UPM

nak bayar sini...UKM

tunggu lah yg korang print kat situ...UKM

UKM

kerusi takdek..cepat2 print..cepat2 keluar...hahaha..baru nampak student lelaki...UKM

36 comments:

patungcendana said...

kenapa nak delete gambar kau yang macho tu?

Jard The Great said...

hahaha... waaa kueh.. ade org puji ko macho laa....

pssst... gmbr ke4 tu ko pakai kain sarung bintik2 ek??? mcm kain arwah nenek aku pakai dulu2.. =p.

kueh bakar said...

itu suar pendek jattt..ekekekeke
pakai spek tapi mata ko ni tajam..adushhh--->ayat ko ni..

ptung..
mo delete jugak

adibah said...

Mister Potato ada lagi? :-)

Delete? Tak perlu kot...

fiezabaiduri said...

muka sisi ke bro..
tak pyh delete laa..

student cuti tak bizi sgt kot eh?

~Cinta Cukulet~ said...

jgn la delete..ala jangan la..hahahahhaa...

||alis|| said...

bezanya masa saya di Uni dulu.. kedai2 gaya gini mmg sentiasa dpt tmpat dihati... tapi, siap ada desktop segala, mmg tak wujud zaman saya, ko nak print, sila laa bawak pen drive sendiri..

bisnes look great, didoakan moga terus dilimpahi rezeki berkati kati :)

kakpiah said...

fuiyoo macho ko dik..
kalah anak kakpiah yg kat atas tu..

tak yah la delete..
ko jadikan jer banner kat blog ko..
:D

Adry said...

wah.. bisnes ngah baik nie...

Adry @ http://www.adrysabry.com

eiza in the house.. said...

abg macho tak mo la delete pic itu..hehe

helena's said...

suar tu cantik,,,hahaha

Monkey D Luffy said...

dapat gak aku LIHAT PIC ko...

aku jatuh hati ni...

jantung ku berdebar2

camana ni?

auwwwwwwwwww

xuen adyla said...

bestnya kedai photostat
kedai buku kalu ada bestnya
impian impian bila mahu jd kenyataan ni? bila?--> dramatik sikit

owh abg kueh mahu itu beg yg ada kartun org atas itu satu

gmbr xyah delete la.. ok je

ifahruzzaman said...

akhirnya.....!!!

John Iverson said...

Mmg sangat busy pn bro ni...

stu_comot said...

kalo dh nak delete xpyh komen pjg2 la kot..=p

penjenayah.merah.jambu. said...

ah,tak dulik,nak jugak beg katun tu dgn seluar bintik2 ko..eh?
:P

Masy said...

ni bkn nk tunjuk muka, ni nk tayang jerawat je gaye2nye hehehe

btw, apsal nk delete? takot kene mandrem ke? :p

~~Noli said...

slalu lalu je kat ukm..tp xde nmpak brader macho tuh..misteri kan..

yer la...bkn singgah..lalu je pon..hehe

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

laa... tak delete lagik???
dah berapa kali singgah dah ni. ada jek lagi gambo nyee.. ehehe.

Jard said...

eh.. tipu!! tak delete pon!! hahaha

citahrudin said...

weh..mcm best je kedai ko tu..agak2 kalau aku nk srh kwn aku praktikal jd boss kt situ buleh ke?

aim-a said...

hensemnye abg super senior saye ni.....(agak² dpt printing free tak neh?) :P

ko x amik gaambo aku ke time aku pekene kuew tiow kat gerai ko tu? beh aaaarrr ade tv screen yg beso :p

tEddY bLuEbeRRy gUrL said...

hehee~
kueh bakar muke ganazz..
hee~~

Jard The Great said...

hmmm... tak delete pon lagii.. wakaka..

F A R Y N said...

phewwwitttt.....
nak ngorat..
bley?

momentinlife said...

jard.. senget ah ko.. menghitung hari ka tu? haha sib baik kueh xdelete lg..sempat la aku komen.. haha

btw, aku nmpk 'Special'..=)

patungcendana said...

erk...kata nak delete...baik delete sebelum aku ambik buat background comp aku...hahaha...:-)

Jard The Great said...

ish,.. rajin mengomen blog org.. tapi tak hapdet2 lagi..

mana aci wei!!!!!!!

ezzati said...

kejap UPM..kejap UKM..ermmm

BudAk hijAu said...

gile gengster lu beb... :D

Izyan Nadirah said...

fuyoo bz gile kedai ko eh.

sayaanakali said...

wow, ramai orang. bisnes bagus!

HEMY said...

waaaa,,,bisnes kenchang ni...ehehehehe

kueh bakar said...

takyah deletelah...

HANNAN nur said...

awat uitm x dak??hoho saje je nak promote uitm sndiri!uitm di hatiku..haha