Followers

Friday, October 14, 2011

stadium shah alam, im coming!


takdir tercipta. terengganu akan berjumpa selangor pada separuh akhir piala malaysia. jika diberi pilihan, aku lebih suka jumpa perak. Selangor mempunyai kapten harimau malaya dan bek kental, asra dan amirulhadi zainal. ketiga-tiga pemain ini, boleh memberikan kesan besar dalam sesuatu perlawanan. mereka biasa bermain dengan tekanan tinggi dengan lautan manusia.

selangor juga mempunyai tradisi menang yang panjang. jiwa dan semangatnya lain. sudah tentu juga peminat selangor rindu untuk memenuhi stadium.ia ulangan semifinal piala f.a.

Ia perlawanan 50-50. ia sudah pasti menarik dan mendebarkan.

terima kasih ashaari. 2 gol dia pada separuh masa pertama mematikan 'positif thinking' pemain kelantan. ia satu gol yng cantik. gol pertama, walaupun dia seorang pemain kaki kiri, dapat membuat satu cool finish dengan lambungan kaki kanan setelah melepasi perangkap ofside dengan mendada bola.menjaringkan gol dari sebelah kanan padang. great gol.gol kedua, juga konteatack. juga mendada dahulu dan merembat sambil berlari dengan kaki kiri. super finish and great gol too. terima kasih ashaari.

kelantan, tahniah kerana bermain begitu tekun. masih bersemangat sekalipun ia satu misi mustahil setelah ketinggalan 5-1. dan tidak temper.

gua sudah termimpi-mimpi nak gi stadium shah alam ni. keh.keh.keh.red warior sudah bungkus. sekarang kasi bungkus red giant pula.nasib baik felda kalah. kalau tak ada 3 team dari trg.hahaha. trg kan ada felda.t-team akan bertemu negeri sembilan. pertembungan klasik indera putera dan hairudin omar.

ole.ole.olee.

13 comments:

sharamli said...

Amb0i.Suka dia ek. H3h3h3

Mr PenyuBiru said...

kedua-dua cara jaringan gol trganu semalam hampir sama kan.. - mendada,bawak bola,shoot . cuma bezanya belah kiri belah kanan jer dan cara bola tu masuk gol.

harap tganu dapat masuk final! yeah!

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

tahun ni tahun penyu mengawan

wos said...

*baca senyap-senyap, tak paham..*

アヌム ちゃん said...

semangat bola nih.huhu

Tukang cuci cute said...

dik.. akak tetap sokong selangor ;)
(walaupun akak xtau pun pasla bola mesia.. ahaks)

Hanis Azla said...

sejak pemain bola duduk sebelah rumah, terus rasa berminat nak tgk bola.. he..he..

TuN TeJa said...

Ole..oleeee..oleeee...ganu the behhh...

Mr PenyuBiru said...

kita menang lagi semalam! YEah!

aku teringin nak tengok abang adik masuk final

vidadarisakura said...

lepastu sapa menang?

kueh bakar said...

sharamli
haha.memang ska!

penyu.
nampak macam sekor je penyu msk final..

brutal
harap2 gitu la.ko sokong trg ye nanti!

kakwos
mcm trg vs n9 je finale
takpe. boleh sokong n9.hahaha

orgjepn
ye.semangat ni.

sis tcc
selangor kena bungks dengan trg itu hari.keh keh.

hanis
hah? sapa tu?

teja
ye beh beh

vida
trg la menang.
sabahAWK dah kalah skakhir.kehkeh.

kueh bakar said...
This comment has been removed by the author.
Mr PenyuBiru said...

tiket mahal pulok.nate sunggoh. boikot..boikot... hehe