Followers

Thursday, May 16, 2013

Blook edisi kedua


Shitte. Macam le edisi satu tu banyak je print out. Aku masih sibuk. Mungkin Dalam minggu depan aku akan siapkan blook yang telah diorder. Siapa-siapa yang nak sila email. Hari tu 8 buku je aku print out. Kali ni print 20 buku la. 

Hari tu aku ada 8 design fahmi buat. Jadi aku ambil semua design tu. Maka satu design satu buku. Kali ini aku cetak 2 design sahaja. 

Siapa yang telah order harap sabar menunggu ye! -Sabihah. Ikha. Jibun. Kakwos. Tun Teja. Mar. Gerg. Mekasih.  

Design 1


Design 2
Review dari  Tcc , 

Review Penyu Biru


Review Kniedaz


" Art is making out of nothing and selling it" -Frank Zappa.


9 comments:

wos said...

ok.
akan ku tunggu.
tak sabar nak tunjuk kat empunya wajah. kasi dia perasan sikit..
hahaha

HEMY said...

aku dah dapat!!! tapi baru baca skit

whitelilies island said...

hey nak jugak la satu! bley?

Chuu Muqhlis said...

kueh.., bape sen 1 buku?

Tukang Padam Papan Putih Cute (T3PCute) said...

dik.. gambar akak dgn buku tuh punya design terbalik ahaks ;) Akak almost habis baca.. aritu naik komuter bawak blook ko sekali.. ramai sungguh yang jeling2 tengok cover blook mu hahaha ;)

kueh bakar said...

kakwos..
okey..tunggu kak.

hemy
baca jangan tak baca..

lilies
bagi adress

chu
15000 sen. tak masuk pos.pos 5 RM.

tcc
ramai jeling? hahaha

Tukang Padam Papan Putih Cute (T3PCute) said...

kueh

dalam entri tuh.. gbr blook yg ko htr kat akak adalah gbr yg ko letak kat kniedaz.. terbalik.. blookyg akak dapat cover warna merah.. bkn hijau ;)

edaleeja said...

Hi fren.. org pon nk order 1 ye.. mana2 cover pon will do..nnt bg no akaun ye

Nurish said...

Teringin nak bukukan apa di blog. Tak banyk sikit pun ok lah...ada idea tak? Hehehe.