Followers

Wednesday, March 4, 2009

ENTRI AKAN DATANG


inilah entri2 yang sudah berada dalam kepala
untuk ditulis pada suatu hari nanti...


1. mak aku suka tulis diari - last episode
2.Vhom Vhai 1995
3.kegagalan demi kegagalan
4.lisa surihani
5.angan-angan
6.surat chenta - request oleh xuen
7.kesian dan simpati itu sejenis chenta
8.kacang
9.mamat dan minah
10.prison break
11.napoleon hill
12.bunga api


cadang ler..bg idea kat aku....ekekeke

24 comments:

momentinlife said...

hehe ku amik msa 13mnt utk abes bace & memahami.. =D

*aku suke 'dia', aku kagum ngan pemikiran 'dia'.. wink!~

TiNiE said...

uurggh..malasnyer nak baca..tu yg subjek kenegaraan mesia dulu asik gagal jer...huhuhu

kueh bakar said...

tini ko tak bace...ko terus komen! hahaha

~~Noli said...

baru bacer 1st and 2nd term pastu biler scroll bwh..mak aih pjgnye..ermm nnt la smbung bace..hikhik..

p/s:kalo surat cinta xde la pjg sgt kot..haha

kueh bakar said...

ye la..aku mo delete entri ni...malam la delete..ekekeke..

Jard The Great said...

hahaha... rajinnyer..

cpoypaste dari mana nih?? dr blog Dr Mahathir ke??

kueh bakar said...

entah jard..aku dah lupa amik mana..aku save dalam pc..jadik, paste jer kat sini...

apsal ko ingat surat chenta aku ke? ada.. ko nak bace? wakakkaa

Masy said...

adeh giler panjang! baca sket tgk jauuuuuuuuh lg baru leh abes huhuhu. ntah berapa hari laaa gaknye beliau menulis surat ni eh huhuhu

xuen adyla said...

hurm tajuk dy kan surat so xuen ingat la surat cinta.. sekali buka surat erm sejarah?

aduh main skip pilih baca yg nak je..bm pun lemah.. so baca yg ada cmpur bi pasal crown tu...

tapi pape pon bergegas ke mari mana tau dapat tgk surat cinta

*sigh*

kecewa

momentinlife said...

dah mlm ke tmpt ko skrg?? =D
*aku baca ok je, wlu dlm 'otak buntu'..haha

patungcendana said...

aku tak sempat baca pun...kau boleh tukar ke bentuk puisi tak...hehe...:-)

fara ('',) said...

sempat baca.. tapi lompat2

bro,
en3 kunci mana?
hehehehehe

Jard The Great said...

waaa... dah tukar entri rupanya..

oits.. aku cdgkan ko buat puisi... pastuh soh org balas..

muahaha..

~~Noli said...

xsempat nk bace smpai abehh..dh delete..kekeke

Monkey D Luffy said...

aku tunggu citer lisa... huhuhu

||alis|| said...

sekilas
pandang sekali "tak sempat"
kali kedua "panjangnyer..."
kali ketiga "dah padam?"

ngeh..ngeh..ngeh..
peminjam_rusuk_kiri

xuen adyla said...

xuen nak request abg kueh wat entry surat cinta...

lalaalalal~

momentinlife said...

aku bru nk remind ko psl 'kasihan & simpati'..
*ya, i'll wait for that one..

kueh bakar said...

fara..
nanti aku wat KUNCI...

kueh bakar said...

momen..owh yea..ok2

Kniedaz said...

tulisla pasal apa pun
tp paling best cite masa kita kanak2 riang
no problems, no hussle just play

kueh bakar said...

kapten...

lisa surihani tu sku saje je..
wakakakaka

khas utuk ko tu...

Hamdillah said...

everyday is something new!...jgn main belakang..eks silap jangan pandang belakang..

kueh bakar said...

dilah..
welkam!