Followers

Tuesday, December 17, 2013

one woman man

Aku ada ramai kawan lelaki sebab aku 'boleh masuk' dengan macam-macam kepala. Kalau dulu kawan yang nampak nakal, ganas, brutal tidak sama dengan kawan yang dulu nampak slow, nerd dan skema. Ramai kawan aku yang nakal - ganas - brutal lebih setia. One woman man.

Yang nampak slow, nerd dan skema. Pijak semut tak mati. Telah berubah - Bukan one woman man.

Masa berubah. Orang berubah. Hati berubah. Perasaan berubah. Tapi ada orang tetap tidak berubah pasangan. Ia bukan kerana mereka tidak berubah, mereka 'menyesuaikan diri'.

" 'cause' nothing last forever and we both know hearts can change " - November Rain, Guns N' Roses -


7 comments:

Tukang Padam Papan Putih Cute (T3PCute) said...

Biasa lelaki yang brutal nie.. masa bujang diorg ada sesetengah tuh dah test dan buat macam2... they went all out.. sebab tuh bila jumpa yang sesuai they stick and stay at the worst part..

Yg nerd baik nie.. they sort of wondering and start to try.. yelah masa solo tak pernah buat benda2 tuh.. once dah kawin.. they think why not try now..

Tapi yelah tak semua lelaki camtu.. but mostly do..

Woman pun sama juga dik.. same o same o..

smbotak said...

mungkin jenis tu mempunyai lebih banyak peluang dan kepercayaan nak `pasang' kot...

alien said...

ni cerita begini ni, macam ada hint nak menuju ke hari bahagia ke..
tahniahlah..

hime s said...

erk..aku igt ko laki!

Kniedaz said...

tak semua lelaki macam tu kot..aku pk positif tapi aku setuju jugak dengan T3PCute. Ko macamana plak?

kueh bakar said...

tcc..pompuan lebih kepada culture shock ...

dosa ni benda sedap, tu pasal banyak pahala kalau tak buat..

smbotak
ha ah..peluang tu kata kunci dia..

alien
belum. belum..ko ni macam nara laa..haha

hime s
aku laki la

kniedaz
*tak terjawap*
ahaks

TuN TeJa said...

Lelaki mmg sukakan cabaran kekdg cuma nk suka2 jer..prmpn plak nk balas dendam jew sbb lelaki boleh knp plak prmpn xleh!!!! yeahhh!!!