Followers

Wednesday, March 16, 2011

namunku perlu waktu waktu waktu

aku masih di sini
aku belum mati
aku masih berdiri
aku masih menanti
aku terus mencari
aku teruskan berlari
ku mengejar mimpi

ku perlu waktu waktu waktu
tinggalkan aku aku aku
dengan semua mimpiku

masa pun berlalu
sibuk ke hujung minggu
ada tersimpan rindu
ingin tuk bertemu

namun ku perlu waktu waktu waktu
tinggalkan aku aku aku
dengan semua mimpiku

adakah kamu kamu kamu
akan menunggu nunggu aku
sampai masanya kau akan bersatu



lagu soundtrack citer teh tarik kurang manis.layaann...

7 comments:

b.i.n.t.a.n.g said...

thanx 4 da info :)

sharamli said...

saya tengak kesuntukan waktu T__T

risanur said...

semoga mendapat waktu, waktu, waktu itu...

rosdiana said...

as salam.
apa khabar?
terharu akak tengok, gambar anak akak masih setia jadi header blog awak nih.
skarang dia dah umur 8 thn (:
mak dia pun dah bukak blog baru.
~hehehe

kueh bakar said...

model blog aku tu kakpiah...

tshirt dia sangat cantek..senyum dia jujur..muka dia bersih.hensem dia ni nanti..dan dia rock!!!

as long as aku masih tak jumpa model baru blog aku, dia lah model tanpa royalti aku...

i wish aku yang pakai baju tu depan mak aku suatu masa dulu...

kueh bakar said...

model blog aku tu kakpiah...

tshirt dia sangat cantek..senyum dia jujur..muka dia bersih.hensem dia ni nanti..dan dia rock!!!

as long as aku masih tak jumpa model baru blog aku, dia lah model tanpa royalti aku...

i wish aku yang pakai baju tu depan mak aku suatu masa dulu...

reen yaja said...

Akhirnya baru jumpa lagu ni.....