Followers

Friday, April 16, 2010

dr rozmey



mula-mula aku nampak muka dia ni aku ingat jugah mana laaa mamat ni(motto dia :Think Big, Never Quit, Never Say No, Brutally Honest, Luv ur Biz)...sekarang muka dia hari2 kuar paper..promosi 2 alam..countdown hari2, bila filem dia mahu keluar...mahu target 12 juta box opis...seorg optimis...



aku kata dia takkan capai target 12 juta...5 juta pun susah..(aku melayu lama? PHD? ;p) kerana...

filem dia belum terbukti...yg aku dgr hanya dia yang puji citer dia best...'citer yang mengembalikan kegemilangan jalan ampas'...sedikit poyo situ..he he he..belum lagi aku dgr komen2 dari pelakon2 2 alam....mgkin tu taktikel...pelakon2 xbleh bgi komen....kang kuar komen senada nabil habislah..

lagi pun org melayu tak gemar lebih2...kalo diri sendiri war-war kan lebih-lebih org melayu tak suka....melayu lebih suka low profile....negatif? mungkin kalo dalam bisness...

pengarah pun tak ternama...'leftenan adnan', pengarah sekerat citer.. pun bukanlah seorg pengarah hebat...heroin juga masih baru...

tapi jika dia terus menghasilkan filem...filem ke 5 ke...ke 8 ke cerah kmungkinan dapat capai 8 juta atasi adnan sempit...

bila buat kali pertama akan ada banyak error...ada kurang...ia proses semulajadi untuk jadi hebat...ia proses pembelajaran...bila dah buat banyak kali jadilah hebat...apapun aku tgk dia banyak idea...gila-gila...tokah arus dan kalis....semoga dia berjaya dalam industri filem suatu masa nanti....

nota kaki : kalo korang tgk iklan jusmate 5....gambar dulu-kini...yang dulu pendek dan gemok...yang kini kurus dan tinggi...nampak sgt mengedit...

7 comments:

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

apa lak edit. aku kurus je mkn jus mate5, shah

sharamli said...

a'a..baru perasan..ketinggian p0n berubah..ha3

Kapten said...

hehe
betul ko cakap tu
aku pun terbaca gak.. ada pesimis gak

mamarempit said...

ramai yg cakap...bukan mama cakap..jg jd testimno sume berbayar...ntahle...sbb tk gune pun produk ni...maaf ye...org yg citer la.. :D

thunbergia said...

sungguh mengedit kanns,

salamm,

noor afzan said...

agak2 best ke cite ek?

Kniedaz said...

hari2 kua paper pun jadi muak nak tgk..