Followers

Thursday, May 3, 2012

telekung najwa

aku ada seorang kawan. Yus. Dia sedang sakit dan sedang berjuang dan telah berkali-kali pergi kimoterapi. Dulu dia kerja DIGI, sekarang tidak lagi. Kepada readers blog aku yang tak ramai mana, seandainya memerlukan telekung, silalah beli dengan Yus. Dan jika kawan kamu pun nak beli telekung, sila beli dengan yus.

jika dah punya telekung masih boleh beli - mungkin satu letak di pejabat. mungkin juga satu letak di kereta. mungkin satu boleh dijadikan hadiah besday. hadiah kawin. create lah reason untuk membeli telekung kawan aku.

web TELEKUNG NAJWA klik sini

semoga sembuh yus.Amin.

3 comments:

Chuu Muqhlis said...

semoga cepat sembuh..

Yusz said...

Amin Ya Rabb..

thanks Ubi..syukran Ubi..
jom dtg visit aku..buat aku gelak, buat aku happy..cam ms blajo dulu..lawok mu ngan SONGO..meh dtg rumah

piahbecok said...

kepada kawan kuehbakar, semoga cepat sembuh.

p/s: petua kurangkan efek panas kimoterapi: blend epal hijau, celery, carrot dan daun jarum tujuh (kalau ada), minum setiap hari. tak semestinya masa kimo je, dah habis kimo pun boleh terus minum. yang tak sakit pun boleh minum jugak.