Followers

Sunday, May 8, 2011

selamat hari ibu



bonda..
anakanda ucapkan selamat hari ibu buat bonda. Terima kasih kerana melahirkan anakanda ke dunia ini. Terima kasih. :)

bonda..
maafkan anakanda kerana sering melawan cakap bonda waktu dulu..sering berkata 'uhhh' pada bonda. sering juga memberontak jika suruh buang sampah tika sedang layan ultraman..sering merungut dengan disuruh jemur baju..angkat baju..lipat baju...

bonda..
maafkan anakanda kerana suka main bola di laman..yang kadang memecahkan tingkap..kadang memecahkan pasu..anakanda suka bola wahai bonda...

bonda..
maafkan anakanda kerana tidak sempat membahagiakan bonda. tidak sempat menjaga bonda.maafkan anakanda...

bonda...
jika bonda masih ada anakanda akan email benda ni pada bonda. anakanda masih rindu sama bonda..semoge bonda dipeliharaNya di sana.Bonda telah membuatkan anakanda datang 'ke sini'..tapi anakanda telah membuatkan bonda pergi 'ke sana'..maafkan anakanda.

ya ALLAH
ampuni dosa Maznah Abdullah. tempatkan dia di tempat org yang Engkau kasihi. ampuni dosaku.amin.

6 comments:

Aimi dan Pakcik Hashim said...

hehe
setiap ibu gembira lahirkan anak dia

sharamli said...

:)

misz aisya said...

tengs drop komen kat blog aku. bnyk sgt blog ko smpai aku pning nak usha mne satu.

kita sama..my mom dah xde since i was 3 years old..hurm doa anak yg soleh lbh brmakna dri ucapan slmt hari ibu kan??

and owhhh pliz lah weyh!! botak lgi hensem kot..hahhaa

Mr PenyuBiru said...

alfatihah tuk arwah bonda ko.

hans said...

yups
hari2 hari mak saya

Review Filem Kongsi

アヌム ちゃん said...

Salam. singgah sini ye~ Nice blog :)
Sudi2 la visit me @ frommetoyou eh..arigatou..(^____^)