Followers

Thursday, December 31, 2009

tido bogel

aku pernah tido bogel. Kau pun pernah. Semua org pernah..kita pun dilahirkan berbogelkan…masa kecik selalu lah kita berbogel sebab tiada rasa malu..lama-lama timbul rasa malu..lama-lama jarang-jaranglah tido bogel…dan mungkin terlalu dan tersangat jarang…sampai kita pun lupa bila kali terakhir tido bogel..

bayangkan ko tido lambat..dan tak cukup tido…jam loceng dah menjerit… pagi hujan renyai…angin bayu-bayu..ko tanpa pakaian...baru nak mandi…tiba-tiba hp beeping! ada msg masuk…”program kansel..tak perlu dtg..sori!”…mata tentulah besar…membulat! Mungkin terus melompat ke katil…guna pula selimut Monticello ’50% polister 50 % cotton’(yg bila ko tarik selimut tu ia takkan melekat pada kuku kaki)…lawas! nikmat! nyenyak!

Itulah yang aku rasa bila menulis tanpa dikenali…blog lebih pada rasa hati..rasa jiwe..tanpa dikenali kita bebas menulis..rasa selamat… kita pasti akan suka kawan bertambah ramai…tapi harganya kita tidak boleh tulis apa yang kita nak…ada ‘limit’ di situ…menulis tanpa dikenali umpama Tido Bogel..Lawas! Nikmat! nyenyak!

Aku tgk ramai blogger yg rase seperti itu…kau seme rase juge seperti aku rase?

Hanya sedikit manusia dekat dengan aku.

Bercerita di tempat yang tidak kau ketahuan.

Sepi yang mengasyikkan.

Dan membunuh

–sarahlovehatelifeangel-


Aku sedang terfikirkan untuk sesuatu yang lebih ringkas, lebih peribadi, anonymous dan low profile tetapi bukan di sini.

-Kapten luffy-


16 comments:

Fatt Chin Choy said...

oiiii

mana ko menghilang selama ni?
huhuhu

zonaku said...
This comment has been removed by a blog administrator.
c.a.w.a.n said...

mne kueh pegi? ptot ler lama xnmpk...

manje said...

anonymous is good untill you'r known ...

risanur said...

slmt kembali menulis kuehbakar..semoga tahun 2010 memberi sinar kebahgian padamu...

||alis|| said...
This comment has been removed by the author.
||alis|| said...

abang..
ko dah kawen eh?

Pekerja Kontrak said...

ya menulis tanpa di kenali sangat hebat.

cik selamah kundang said...

dia sembunyi dlm selimut

ezzati said...

nk main2 sembunyi ke..huhu

~ indah ~ said...

betul. stuju. menulis tanpa diketahui. kerna ia coretan hati. :D

Sharif John said...

Wah bro.... baru update... huhu.... nk jd anynomous tegar ek? sy sokong je

Kniedaz said...

Jadi diri sendiri la baru besh...anyway welcome back bro!

:: Bu Boyz :: said...

Tak sangka kueh bakar rupanya... menyamar selama ini

piNky LuCiA said...

macam chipsmore.. kejap ade kejap tak de.. huhu

patungcendana said...

kau ke ni?